info@harrysbil.se
}

Mån – Fre 07.00 – 17.00

Om
Harrys

Harrys bil och motor i Saxtorp Landskrona, har funnits sedan 1975.

En fin beskrivning av Harrys Bil & Motor fanns att läsa i en artikel i tidningen Företagsextra nr 1 2016. Klicka på bilden för att läsa.

Mikael övertog bilverkstaden

Historiken kring Harrys bil och motor

Harrys Bil & Motor i Saxtorp Landskrona, har funnits sedan 1975 då Harry & Gerd övertog bilverkstaden som funnits här helt sedan 1957. Bilverkstaden har därefter under årens lopp genomgått både tillbyggnad och en löpande utveckling för att hela tiden hålla sig ajour med all ny teknik och kunskap om bilreparationer.

Mikael visste tidigt att han ville gå i sin fars fotspår och valde att utbilda sig till tekniker/bilmekaniker. Efter sin examen jobbade han några år som anställd i en bilverkstad, innan han våren 2003 övertog firman, Harrys Bil & Motor, efter sin far & mor.

Gammal som nytt
Att vara uppdaterad inom det mesta som har med bilmekanik att göra, är för Mikael och Harrys bil & motor en självklarhet. Allt för att kunna hjälpa sina kunder, både nya och gamla på allra bästa vis. Vare sig det gäller gamla veteranbilar eller helt nya sportiga modeller!
Tekniker & mekaniker
Mikael är väldigt allsidig som tekniker/mekaniker, vilket säkert också är anledningen till den breda kundkrets som visar sitt förtroende till Harrys Bil & motor i Saxtorp Landskrona. Återkommande kunder från både norra Sverige och Danmark hör inte till ovanligheterna.